This is an example of a HTML caption with a link.

OBCHODNÍ PODMÍNKY - DOPRAVA – REKLAMACE

Ochrana osobních údajů :

Objednávkou souhlasíte se zpracovnáním osobních údajů za účelem splnění smlouvy,podle z.č. 101/2000 Sb o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/67 - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů).


- Zaručujeme Vám, že všechna osobní data používáme pouze pro naši potřebu a s Vaším souhlasem, a že je neposkytneme v žádné podobě třetí osobě dle zákona na ochranu osobních údajů.

Veškeré osobní údaje, které uvede zákazník ve své objednávce, popřípadě v navazující korespondenci, shromažďuje dodavatel pouze za účelem usnadnění komunikace se zákazníkem a pro potřeby vyřízení obchodního případu. Dodavatel se zavazuje nepoužít tyto údaje jiným způsobem, ledaže k tomu zákazník dá své výslovné svolení. Dále se dodavatel zavazuje neposkytnout osobní údaje zákazníka třetí osobě a zajišťuje vhodným způsobem, aby osobní údaje nemohly být jinak zneužity. Na přání zákazníka budou kdykoliv jeho osobní údaje odstraněny z elektronické evidence dodavatele, pokud zákon nevyžaduje jejich uchování.



Potvrzení objednávky
- Po odeslání objednávky Vám přijde na Vámi zadanou emailovou adresu automatické potvrzení objednávky. Pokud Vám tento email nepřijde,zkontrolujte,jestli jste nezadali při registraci špatný email. Jestliže je email v pořádku a potvrzení objednávky Vám přesto nepřišlo, prosím kontaktujte nás na náš email info@eshopmobil.cz nebo telefonicky. Jakmile zboží bude vyexpedováno, pošleme Vám email s termínem dodání.

Storno objednávky
- Vaši objednávku můžete stornovat do 60 minut od vytvoření objednávky emailem ve věci 'storno objednávky' na náš email info@eshopmobil.cz kde napište o jakou objednavku se jednalo včetně adresy na kterou měla byt objednavka zaslána.

Ceny zboží
- Uvedené ceny na stránkách jsou koncové,včetně DPH. Záruka na všechny nové produkty je 24 měsíců.

DOPRAVA ZBOŽÍ:

Česká pošta

DPD


- Ke koncové ceně je připočítaná částka 150,-Kč včetně dph jako poštovné a balné.
- Zboží Vám zašleme přes expresní službu České pošty jako obchodní balík nebo společnost DPD. Zboží je důkladně zabaleno a pojištěno proti poškození.
- Zboží bývá zpravidla doručeno do 2-3 dní od přijetí (počítají se pracovní dny) u České pošty,a do 2 dní od přijetí  u DPD. Kontaktujeme Vás telefonicky,emailem nebo pokud máme nesrovnalosti v objednávce nebo pokud zrovna nemáme zboží skladem a chceme Vás požádat o prodloužení dodacího termínu.

- V případě, že by Vás Česká pošta v tento den nezastihla na Vaší adrese, zanechá Vám ve schránce oznámení o uložení zásilky na Vaší poště s odpovídajícím PSČ. Zboží si můžete převzít na Vaší poště ještě ten den večer nebo v průběhu následujících 4dnů, kde bude uložena zásilka na Vaše jméno. Termín dodání Vám potvrzujeme v momentě, kdy nám přijde objednávka, je to z pravidla do 2 až 3 dní.

REKLAMAČNÍ ŘÁD:

- Reklamační řád popisuje zásady a principy uplatňované při reklamaci zboží dodávaného naší firmou. Tento reklamační řád nevylučuje ani neomezuje jakákoliv závazná zákonná práva zákazníka nebo jakákoliv práva zákazníka vůči prodávajícímu.

Objednávání zboží, jeho dodání, placení, způsob a možnosti uplatnění práv z vad, jakož i všechna další práva a povinnosti z obchodů uskutečněných prostřednictvím tohoto internetového obchodu se řídí těmito obchodními podmínkami, ustanoveními §52 a násl. občanského zákoníku, zákonem o ochraně spotřebitele, jakož i dalšími spotřebitelskými předpisy, pokud je zákazník spotřebitelem (§52 odst. 3 občanského zákoníku).

- Záruční lhůta, platná pro všechny výrobky je 24 měsíců od data prodeje výrobku spotřebiteli. Nevztahuje se na výrobky, jejichž životnost je kratší než záruka, např. akumulátory (podléhají běžnému opotřebení jejich používáním.)

- Jestliže se během záruční lhůty projeví  na výrobku závada způsobená chybnou konstrukcí, zpracováním nebo materiálem, bude při splnění následujících podmínek vadný výrobek (nebo jeho součást či díly) bezplatně opraven nebo vyměněn za nový. Záruka poskytovaná prodávajícím se nevztahuje  na poškození způsobené ohněm, vodou, statickou elektřinou nebo jinou živelnou událostí, nesprávným používáním výrobku, opotřebením, mechanickým poškozením nebo neodborným nastavením, modifikací, opravou nebo nesprávným způsobem použití  neslučitelným s návodem k použití, technickými normami či bezpečnostními předpisy platnými v České republice. Záruka se též nevztahuje na poškození výrobku skladováním mimo doporučený rozsah teplot či prudkým přechodem teplot prostředí.

Upřesnění k reklamačním a záručním podmínkám podle druhu zboží:

- Mobilní telefony,ostatní telefonní přístroje,příslušenství: záruka na nepoužité přístroje a jejich příslušenství 24 měsíců. Jestliže reklamujete mobilní telefon, stačí zaslat pouze mobilní telefon, záruční list, popis závady, kontakt na Vás, adresu kam opravený výrobek poslat zpět. Simkartu a příslušenství, které nereklamujete nezasílejte!

- zboží ze sortimentu T-Mobile, O2,Vodafone můžete reklamovat také na libovolné značkové prodejně daného operátora, kontakt na nejbližší značkovou prodejnu získáte na infolince Vašeho operátora.

- zboží můžete také reklamovat přímo u nás

- Baterie do mobilních telefonů:
baterie je zboží, které podléhá běžnému opotřebení jejich používáním. Minimální životnost baterií byla stanovena na 6 měsíců. Záruka 24 měsíců se samozřejmě vztahuje na funkčnost baterie a případný náhlý úbytek kapacity pod normu běžného opotřebení apod. Datum prodeje je vyznačen na daňovém dokladu (faktuře prodejce, paragonu).

Kryty, klávesnice, pouzdra, antény:
záruka 24 měsíců se vztahuje na funkčnost, nikoli na opotřebení používáním, např. nadměrné opotřebení povrchu krytu, klávesnice atd. Datum prodeje je vyznačen na daňovém dokladu (faktuře prodejce, paragonu).

- Nabíječky, handsfree, anténní adaptéry, datové kabely a ostatní příslušenství:
záruka 24 měsíců se vztahuje na funkčnost, nikoli na opotřebení používáním, např. nadměrné opotřebení povrchu obalu, přelomení kabelu apod. Datum prodeje je vyznačen na daňovém dokladu (faktuře prodejce, paragonu).


Odstoupení od kupní smlouvy :

Zákazník má právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zaslaného zboží.

 

Při tzv. 'fyzicky bezkontaktním způsobu dodání'. Pokud nebudete spokojeni s doručeným zbožím, můžete jej do 14 dnů od obdržení vrátit na vlastní náklady v neporušeném obalu, originálně zabalené a v kompletním balení, tak jak jste jej převzali, zpět na naši adresu (je třeba přiložit také doklad zaslaný společně se zbožím, popř. jeho kopii). Po obdržení vráceného zboží Vám bude obratem zaslána zpět částka odpovídající prodejní ceně zboží na Váš účet, jehož číslo uveďte v průvodním dopise nebo na adresu.

Z pravidla se jedná o případy, kdy po doručení např. baterie zjistíte, že daný typ Vám nevyhovuje.Pokud máte jakékoliv nesrovnalosti, pak nás kontaktujte. Fa RK GSM SHOP se zavazuje provést vyřízení reklamace (záruční opravy) do 30-ti dnů ode dne převzetí písemného uplatnění reklamace a reklamovaného zboží,pokud se nedohodne jinak s klientem při vzájemném souhlasu.

UPOZORNĚNÍ: Pokud zasíláte zboží na reklamci poštou, pak je opravdu nutné, aby jste dodrželi všechny potřebné pokyny viz. níže (reklamace musí obsahovat).

Reklamace musí obsahovat:
- název reklamovaného zboží
- konkrétní popis závady
- kompletní výrobek reklamace
- záruční list (u příslušenství je záručním listem doklad o koupi – stačí kopie)
- adresu kam zaslat vyřízenou reklamaci a kontakt na Vás (telefon, email na Vás)

Pokud reklamace nebude obsahovat  tyto náležitosti, nemůže se reklamační oddělení touto reklamací zabývat. Pokud zasíláte zboží poštou, prosím zašlete v doporučeném dopise (popř. balíkem) na adresu uvedenou níže. Podací lístek z pošty od této zásilky si prosím uschovejte jako doklad o zaslání zboží k reklamaci. Nezapomeňte si zboží pojistit.

Reklamaci zasílejte na:
RK GSM SHOP, Roman Kostka, Čechova 656/24, Přerov, 75002
Nebo můžete reklamaci uplatnit u nás na prodejně.

 

EET :

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online,v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 


Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
DPH 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

Ceny jsou s DPH

Košík K pokladně